Välkommen till ResGladh

Våra innehållsrika resor, retreats och workshops är inspirerande Må-Bra upplevelser med fokus på hållbar hälsa, livsstil och livsglädje.
Vi kombinerar naturnära aktiviteter med vackra miljöer, god mat och gemenskap som är en viktig del av våra resor.
Upplevelser för alla sinnen!

AKTUELLA RESOR

Seniorträningsresa med Rörelseglädje & Livsnjutning i Spanien, Nerja
11-18 maj 2024

Följ med på en aktiv seniorvecka där vi tränar, solar, badar, umgås och njuter av det ljuva livet i mysiga Nerja i Spanien!

Det här är perfekta dagar för dig som är senior och som vill hålla dig stark och frisk länge. Uppleva välbefinnande för både kropp och själ. Vi reser i en mindre, exklusiv grupp av deltagare, bor bekvämt i centrala Nerja, äter god mat och lär känna nya vänner. 

Träning, yoga och vandring mixat med måla & skåla i Spanien,Nerja
11-18 mars 2024

Varmt välkomna att följa med på vår härliga hälsoresa till Nerja i Spanien. En resa fylld av träningsglädje, vandring, reflektion, återhämtning, gudomlig mat och givande samtal.
En inspirerande vecka där du har du tillfälle att hänga med oss på Casa La Sueca i Nerja. Under veckan kombinerar vi träning och yoga med inspirerande föredrag, måla & skåla, workshops och livsnjutning - Det finns något för alla! 

MåBra resa med yoga, träning och livsglädje i Spanien, Nerja
4-11 maj 2024

Välkomna att följa med på en glädjefylld hälsoresa till Nerja i Spanien med hälsoinspiratörerna Hannele Gladh och Irene Mattsson som ledare.

En resa full av träningsglädje, vandring och skön yoga för alla, varvat med härliga aktiviteter, sol & bad och mysigt häng.

Vi, tillsammans med vår värdinna Ella på Casa Limones, kan lova dig en fantastisk vecka med svett, skratt & glädje.

Må Bra resa med yoga, mindfulness och rörelseglädje i Spanien, Nerja
23-30 November 2024

Följ med på en välgörande resa fylld av energigivande aktiviteter och återhämtning.
En vecka med träningsglädje, mindfulness, lättare vandring & skön yoga varvat med inspirerande föredrag, workshops och gemenskap.

KulTur & Vinvandring i Italien,Florens och Toscana
september 2024

I denna resa kombinerar vi kultur i Florens med Toscanas fantastiska mat, viner och vandring i häpnadsväckande miljöer. Vinprovning, stadsvandring och besök på vingårdar är bara några av resans många aktiviter, kombinerat med yoga och rörlighetsträningar vid poolkanten.Små upplevelserika äventyr i storslagen Italiensk miljö! 

Yoga & vandring i Spanien,Nerja
Höst 2024

Hösten 2024 bjuder på många spännande resor. Mer information läggs på hemsidan löpande så håll utsikt.

VÅRA RESOR - AKTIVITETER- ARRANGEMANG

Livsstilsresor

Fokus på hälsa, välmående och livsglädje
ResGladh´s livsstilsresor är gruppresor med ett unikt innehåll för varje enskild resa där upptäckarglädje, kunskap och glädje är bärande ingredienser. Våra resor går till spännande resmål i Norden och i övriga Europa. Vi har experter på plats som kan sin region mycket väl, människor som bor, har bott eller verkat i områden de visar oss. Livsstilsresorna är lärorika och innehåller rörelseglädje-matglädje- livsglädje-tanke-känsla och handling och är ofta början till något nytt. Möten med lokal kultur och kulinariska upplevelser ingår alltid i arrangemanget. Boendet är handplockat för varje specifik resa och vi bor ofta i genuina, familjedrivna hotell och pensionat. På resorna är vi aldrig fler än att alla deltagare skall hinna lära känna varandra. Samtliga upplevelser ska ge guldkant åt vardagen där hemma och många nya, kanske livslånga vänskap.

Workshops

Utvecklas med nya insikter och kunskaper

Vi håller inspirerande föreläsningar och workshops med olika inriktningar inom hållbar hälsa och välmående. Dessa lärorika workshops är en del av våra livsstilsresor och kan vara början till en personlig livsstilsförändring.
Det ska vara enkelt att må bra!

Aktiviteter

Anpassade aktiviteter 

Vandring en återkommande aktivitet på våra resor.
Att vandra är ett fantastiskt sätt att upptäcka nya och gamla områden på ett nytt sätt.
Vandra genom orörda skogar, mellan vingårdar eller längs en kust med klippor, klappersten och sand vid ett oändligt vackert hav.
Eller stadsvandra, gärna med en erfaren och kunnig guide, besöka ett museum, slott eller en viss stadsdel ger oftast mycket mer än att bara gå runt på egen hand, oavsett hur beläst man är.
Vi anlitar ofta kunniga lokala guider på platser vi besöker och erfarna naturguider.
På de flesta av våra resor ingår även andra fysiska aktiviteter som träning, yoga och promenader.
Mat och dryck är en stor del av resans upplevelse. Vi ordnar vinprovningar, tapasrundor, matlagning och andra kulinariska upplevelser anpassade på varje specifik resa.

Om ResGladh

ResGladh är en researrangör baserad i Sverige, Norrtälje. Företaget grundades 2010 av mig, Hannele Gladh, född och uppvuxen i Helsingfors i Finland och bosatt i Sverige sedan mitten av 80-talet.

Jag är en person som drivs av nyfikenhet, älskar att resa, upptäcka nya platser, träffa nya människor och utvecklas.

Efter att ha jobbat flera år inom resebranschen, arrangerat resor för vänner samt kick off resor för logistikföretaget där jag var anställd när jag
fick jag en vision att starta eget reseföretag.
Sagt och gjort! Jag startade ResGladh, sa upp mig och började arrangera utgående temaresor och så småningom även inkommande resor till Nordiska Skärgårdsområdet.

Hälsa och välmående är ett område, som precis som resor, alltid intresserat mig.
Min personliga hälsoresa och erfarenhet 2014  väckte min nyfikenhet att fördjupa mig mer i holistisk välbefinnande.
Idag kombinerar jag mina yrken som researrangör och entreprenör i Holistisk hälsa.

ResGladh erbjuder personliga, naturnära och hållbara reseupplevelser med fokus på hälsa och välmående. Rörelseglädje och livsglädje.
Mitt arbete är min livsstil som jag älskar!

Jag gör alltid mitt bästa för att du som deltagare på våra resor ska få minnesvärda och lärorika upplevelser för alla sinnen. Och att du kommer hem från resan full av ny energi och glädje samt med många nya insikter om hur du bäst tar hand om dig själv, kroppsligt och mentalt.

ResGlädje 😊  

Varmaste hälsningar,
Hannele 

Vad säger kunderna?

"Tack för att du ordnade resan till Kroatien. Norwegian var ett mycket bättre bolag att flyga med än Ryan Air. Lägenheten med den stora terassen med utsikt över havet var toppen. Skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till samma ställe igen.
Vi är mycket nöjda ”  
Anette
"Jag firades av mina kära vänner och släktingar i Berlin när jag blev Ett år äldre i februari. Resan beställde vi via ResGladh. Allt blev lyckat! Bra pris, bra flygbolag, bra mat, bra hostel, bra frukost. Bra fest!
Tack Hannele för en BRA och MINNESVÄRD resa. Berlin måste man ju åka tillbaka till, så vi återkommer. Nu tar vi Rom först.

Tuula
PS. Till Rom är det redan 9 st som anmält intresse
 
”Jag var med på samma resa till Berlin som Tuula och jag kan bara instämma. Allt fungerade perfekt. Underbar resa. Rom blir det för mig också.På Återseende”

Pierre 
"Har haft en jättetrevlig torsdag-lördaghelg i London. Mycket roligt och trevligt resesällskap, 20 gr varmt och strålande sol, god mat och dryck, onda fötter av allt promenerande (det var värt det), mycket shopping + kulturella sevärdheter och teater. Resan var väldigt bra arrangerad utav Hannele Gladh på Resgladh.com, med flyg, hotell, teaterbiljeter, tågbiljetter från och till flygplatser. Ser fram emot nästa resa!!"
Karina & Maivy