MÅ-BRA RESA MED TRÄNING, YOGA OCH LIVSGLÄDJE
I SPANIEN,NERJA

 4 maj 2024 -11 maj 2024
Casa Limones Nerja

BOKA
Avresa: 4 maj 2024
Hemresa: 11 maj 2024

Varmt välkomna att följa med på en glädjefylld hälsoresa till Nerja i Spanien med hälsoinspiratörerna Hannele Gladh och Irene Mattsson som ledare.
 En resa full av träningsglädje, vandring och skön yoga för alla, varvat med härliga aktiviteter, sol & bad och mysigt häng. 

Träningen är varierad med funktionell träning, yoga och rörlighetsträning. Inga förkunskaper behövs! Utöver klasserna blir det även inspirerande föreläsningar och workshops inom hälsa och välmående i sin helhet. Under veckan gör vi också en bergsvandring i den fantastiska naturen samt ett besök i bergsbyn Frigiliana. En av kvällarna beger vi oss till Nerjas traditionella tapasbarer, en tapasrunda till några typiskt andalusiska barer där vi testar olika sorters tapas. Veckan avslutas med en gemensam middag på en av våra favoritrestauranger i Nerja. Det är självklart frivilligt att delta på aktiviteterna. Väljer du hellre en lugn dag vid poolen eller en shoppingrunda i mysiga staden Nerja är det valfritt. 

Casa Limones Nerja

Vi bor på mysiga pensionatet Casa Limones i Nerja, norr om Malaga i Spanien, cirka 50 minuters bilresa från flygplatsen i Malaga. Casa Limones ligger endast 2 km från Nerja centrum. Ett mysigt Pensionat delat på två våningar med flera uteplatser, solterrass och takterrass med utsikt över hav och berg samt en pool i området bara en stenkast ifrån huset. Här har du möjlighet för enskilda stunder för avkoppling likaväl som gemensamma middagar med skratt och glädje. Vi bor i dubbel-och trippelrum med delat badrum.

MÅLTIDER:
Varje morgon ingår en god frukost. Vid ankomsten bjuder vi på Cava mingel med tapas. Sista kvällen avnjuter vi en gemensam middag på en av våra favoritrestauranger i Nerja. En av kvällarna under veckan gör vi en tapasrunda i stan.   

Om oss

Vi som hänger med dig under hela veckan, Hannele Gladhoch Irene Matsson leder alla tränings-& yogaklasser samt inspirerande workshops. Det finns även möjlighet att boka behandlingar av oss på plats; Reiki Healing, frekvensterapi och fasciabehandling. Vi är båda utbildade hälsocoacher med en lång och gedigen erfarenhet inom holistisk hälsa, välmående och träning. Vår vision är att du kommer hem fylld av ny energi och glädje samt med många nya insikter om hur du bäst tar hand om dig själv, kroppsligt och mentalt. Vi, tillsammans med vår värdinna Ella på Casa Limones, kan lova dig en fantastisk vecka med svett, skratt & glädje. Vi reser i en mindre, exklusiv grupp av deltagare av max 12 personer 

Det här ingår

- Cava mingel med tapas vid ankomst på Casa Limones
 - Boende på Casa Limones i 7 nätter, 4-11.5 2024.
 - Boende i 2-bädds/3-bädds rum med delat badrum
 - Frukost
 - Tapasrunda
- Avslutningsmiddag
- Workshops och föreläsningar
- Vandring
- Besök på bergsbyn Frigiliana
- Minst 2 träningspass/yoga per dag, en på morgonen och en på eftermiddagen.
Samtliga träningspass kommer att hållas utomhus.Flera roliga träningspass kan tillkomma :-). 

Ingår ej i priset

-Flygresan till och från Malaga
-Transfer tur & retur flygplatsen

Mer information

Mer information och tips angående flyg, kläder, klimat mm, kommer till dig efter anmälan.
 Vid frågor kan du alltid kontakta mig på mail.
 e-post: hannele@resgladh.com
tel. /Whatsapp. 0709-929778
Följ gärna oss på Instagram @holistichannele @resgladh @irenenergi @casalimones_nerja 

Bokningsformulär

PRIS: 683 EUR
(ca.7.444 SEK, valutakurs 11,34 den 26.1.2024)
 BOKNING: Anmälningsavgiften på 250 EUR betalas vid bokningstillfället och återbetalas om gruppen, mot förmodan, blir inställd.
Resterande belopp inbetalas in en månad innan avresa. Vid giltigt förfall betalas det resterande beloppet tillbaka.
Anmälningsavgiften kan man få tillbaka via sin reseförsäkring. Vi skickar ut ett meddelande när vi uppnått minimiantal för gruppen. I anslutning till det bifogar vi förslag på lämpligt flyg. Gruppen blir maximalt 16 personer.
Bokning och betalning sker direkt till boendet på Casa Limones info@casalimonesnerja.com